Gp 75MB Internet 6tk | Grameenphone facebook pack

Content Protection by DMCA.com

Grameenphone Internet offer 2018. Grameenphone is running speasal internet offer. Now all user of grameenphone are get 75MB internet 6tk. All user of Grameenphone are enjoy this offer. To get Gp 75MB internet 6tk dial *121*3023#. Validity of this internet 7 days. Dial *121*1*4# to view Internet Balance .  This offer are enjoy every Grameenphone user any time within 7 days. This offer is running until next announce .

Term & Condition

 • Every Grameenphone user are get this offer
 • To get Gp 75MB internet 6tk dial *121*3023#.
 • Validity of this internet 7 days
 • All user use this offer anytime within 7 days
 • This offer is running until next announce .

 

গ্রামীনফোন ইন্টারনেট অফার ২০১৮। গ্রামীনফোনে চলছে দারুন সব ইন্টারনেট অফার। এখন গ্রামীনফোন গ্রাহকরা পাচ্ছেন ৭৫ এমবি ইন্টারনেট মাত্র ৬ টাকায়। গ্রামীনফোনের গ্রাহকরা অফারটি উপভোগ করতে পারবেন। অফারটি পেতে গ্রামীনফোন গ্রাহকরা ডায়াল করুন *১২১*৩০২৩# । ইন্টারনেট এর মেয়াদ ৭ দিন । অফারটি ২৪ ঘন্টার মধ্যে যে কোন সময় ব্যবহার করতে পারবেন । অফারটি গ্রামীনফোন যত খুশি তত বার নিতে পারবেন । পরবর্তী ঘোষনা না দেওয়া পযর্ন্ত অফারটি চলতে থাকবে ।

শর্তাবলী :

 •  গ্রামীনফোনের গ্রাহকরা অফারটি উপভোগ করতে পারবেন।
 •  অফারটি পেতে গ্রামীনফোন গ্রাহকরা ডায়াল করুন *১২১*৩০২৩# ।
 •  ইন্টারনেট এর মেয়াদ ৭ দিন ।
 • অফারটি ২৪ ঘন্টার মধ্যে যে কোন সময় ব্যবহার করতে পারবেন ।
 • অফারটি গ্রামীনফোন গ্রাহকরা যত খুশি তত বার নিতে পারবেন ।
 • পরবর্তী ঘোষনা না দেওয়া পযর্ন্ত অফারটি চলতে থাকবে ।

More offer

Content Protection by DMCA.com

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *